De danszaal,

Sinds 2010 op deze locatie.
De danszaal biedt een mooie zwevende dansvloer van ruim (200 m2 ). Professioneel licht- en geluidsysteem, een sfeervolle bar en altijd een goede sfeer. De ideale plek om tussen het dansen door plezier te hebben en te genieten van vrienden en kennissen.

Dansen is naast een sportieve bezigheid ook een ideale sociale happening. Onze leerlingen zijn allemaal even enthousiast,  presteren hoog op regionale en landelijke danswedstrijden en maken van elk evenement en vrije  oefenavond een feestje. Al jaren zijn we de marktleider voor de jeugd en oudere in onze regio en dat uit zich in volle clubcursussen.
 

Marcel en Marianne,

Belgisch kampioen, met ruim 10 jaar wedstrijdervaring Ballroom en Latin en gediplomeerd lesgevers met ruim 20 jaar ervaring, aan beginners, gevorderden en wedstrijdparen.  Moderne line Dance onder leiding van Marianne. Jureren op landelijk niveau neemt Marcel voor zijn rekening.
 

Karoline,
Belgisch kampioen, met ruim 15 jaar wedstrijdervaring Latin. Gediplomeerd ZUMBA instructeur en Latin / Ballroom, Initiator jeugddans, Lesgeefster High Heels voor jeugd vanaf 14 jaar en instructor bij fit4live voor alle leeftijden.
 

Dansschool MkM aangesloten bij Danssport Vlaanderen vzw is een begrip voor de danssport regionaal/landelijk en internationaal.

Rachel en Sofie,
Initiator jeugddans met ruim 10 jaar ervaring met deze doelgroep.

Sofie trainer wedstrijdgroep: Timeless + clipdance jeugd en kids

Rachel trainer Passion Moves (Showgroep jonge dames vanaf 18 jaar.)

+ clipdance jeugd

Boy,
Leraar breakdance en teamlid van competitiegroep op wereldniveau 

Goele,

Goele is in 2003 begonnen met buikdansen en heeft doorheen de jaren vele lessen en workshops in het buikdansgenre gevolgd, zowel in België als in het buitenland. In 2007 is ze daarnaast zelf als buikdansjuf aan de slag gegaan. 

Verder heeft ze van haar 6e tot haar 16e balletlessen en later lessen salsa, bachata en workshops merengue, flamenco en zouk gevolgd.

Buikdans heeft echter haar hart gestolen: deze dans heeft zoveel positieve effecten en voordelen, dat ze niet meer zonder zou kunnen!

Contact: marratu-sekhmet@hotmail.com

www.marratu-sekhmet.be

Loes,

Kleuterdans,

Heeft haar 7e specialisatie jaar gedaan in kinderzorg en werkt al 4 jaar als kinderverzorgster bij kinderen van 0-3 jaar.
Ze danst al vanaf haar 5e jaar ls nu als juffrouw bij ons, ze heeft hier enorm veel bijgeleerd. Ze heeft een hele grote passie voor dansen met kinderen en wil graag elk kind vanalles bijleren op een speelse (dans) manier.

Sofie Biliet,

initiator jeugddans is pas het team komen aanvullen.

zij traint de kinderen voor de solo discodans voor de wedstrijden.

+ modern jazzdance jeugd

Dries,

trainer breakdance voor de beginners

 

DSC01252 bew.JPG

© 2015 by Dansschool MkM vzw BOCHOLT made by JS